Template
Template Template
Template Saturday, 11 October 2008 Template
צור קשר

שירותי החברה
ירוק - ראשי
הרחקת יונים
הדברה - הדברת מזיקים
לוכד נחשים לכידת בע"ח
עבודות בגובה סנפלינג
יעוץ להרחקה והדברה
מידע מקצועי
מאמרים
ירוק - פורומים
המחלות הנפוצות
זיהוי ומגדיר חרקים
לקוחות מספרים
צור קשר
מפת אתר
הידעת?
מחלות המועברות דרך יונים

דררת – דלקת עיניים אשר מתפתחת לדלקת במערכת העיקול ואיברים פנימיים, גורמת לאדם לדלקת ריאות.

עבודות נבחרות

דחליל עורב פורש כנפיים להברחת יונים

Template

הדברה - הרחקת יונים
ברוך הבא, אורח
בבקשה התחבר או הרשם.    שחזור סיסמא
Go to bottom הוסף תגובה Favoured: 0
נושא: מה עושים?
מה עושים?  
שלום,
ברצפה של מסתור כביסה שלי יונים בנו קן שלא הצלחתי להפתר ממנו במהלך הבנייה. הגוזל אשר שרד (השני מת ונעכל על ידי התולעים) אינו מצליח לעוף ככל הנראה עקב בעיה בכנף. כפי שהצלחתי לאבחן מלמעלה - אחת הכנפיים שלו יותר קצרה מהשניה. מיותר לציין כי ברצוני להפטר מה"דיירים" האלה בזריזות כי הנזק הפיזי שהגוזל והוריו עושים לי במרפסת, יחד עם תנאי היגיינה ירודים אינם מועילים למפשחתי ובמיוחד לתינוקות שלי. חיכיתי בסבלנות עד היגדל ויעוף כבר, אך ברור כבר שזה לא יקרה. לרדת לשם ולקחת אותו בלתי אפשרי כי הרצפה היא בעצם גגון קל מעל מסתור כביסה של השכן מלמטה, ולא יחזיק את משקלינו. האם יש פתרון טכני ( ורצוי וגם מוסרי, כדי שלא ישמש ארוחת בוקר לחתולים) לבעיה זו?
אנא הכניסו את הקוד המוצג   
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

Logged Logged  
  Reply Quote
תגובה:מה עושים?  
נטליה,
הבעיה אותה את מתארת הינה הנפוצה ביותר במפגעי יונים,
ניתן לפתור את הבעיה ע"י פינויי הקן ושאר תוצרי החיים, להדביר נגד כינים וקרדיות ולסגור את חזית מסתור הכביסה ע"י רשת כך שלא תהיה אפשרות ליונים לחזור ולקנן בו,
מומלץ להעזר בבעל מקצוע,
נשמח לעמוד לשרותך,

צוות "ירוק"
אנא הכניסו את הקוד המוצג   
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

Logged Logged  
  Reply Quote
Go to top הוסף תגובה
מופעל על ידי FireBoardקבל את המודעות האחרונות ישירות למחשב שלך
Template
Template Template Template
Template
Design:StudentsDesign | כל הזכויות שמורות לירוק - הרחקת יונים הדברה | קידום אתרים מקצועי | החלפת קישורים
Template